Vanità modern tailors

Maatwerk

Maatpakken

Kostuums

Trouwkleding

Vanità modern tailors

Vanità modern tailors

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

Gesloten

11:00 - 18:00

11:00 - 18:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00 - 18:00

11:00 - 17:30

Gesloten

over ons

Vanità – modern tailors steekt het traditionele kleermakerswerk in een modern jasje. We maken luxe kleding met een moderne pasvorm geheel op maat in Engeland. U heeft keuze uit meer dan 10.000 verschillende stoffen voor het laten maken van pakken, losse jasjes en broeken, en overjassen. Ook overhemden zijn met 3.000 verschillende stoffen uitgebreid vertegenwoordigd. Gelegenheidskleding zoals de smoking, het rokkostuum maar ook het jacquet behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Uiteraard geheel op maat en naar uw wens gemaakt.​ Naast ons maatwerk bieden we een selectie van de beste, voornamelijk Engelse, merken ter aanvulling van uw garderobe.​ Ieder seizoen presenteren we een collectie met daarin de beste stukken van deze merken. Geheel volgens onze filosofie met een grote aandacht voor pasvorm een maatvoering, zoals u van ons mag verwachten natuurlijk.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?