Bereikbaarheid

Parkeren

OPENBAAR VERVOER

ROUTE BESCHRIJVING

parkeer informatie

Kort parkeren kan op de Denneweg, Hooikade, Nieuwe Schoolstraat en Frederikstraat en omgeving (Parkmobile of meters met PIN).

Lang(er) parkeren parkeren kan op loopafstand in parkeergarage Museumkwartier aan het Korte Voorhout 2P, Parkeergarage Parkstraat of in Parking Malieveld.

Rijdt u in een elektrische auto? Dan kunt u de auto opladen bij één van de 8 beschikbare oplaadpunten.

parkeergarage museumkwartier

De beste keuze
Een goed bereikbare, comfortabele en voordelige plek om te parkeren in hartje Den Haag, dat doet u in parkeergarage Museumkwartier. De ruime en goed verlichte garage zorgt voor optimaal comfort voor u als parkeerder. Parkeergarage Museumkwartier is hét ideale startpunt voor uw bezoek aan de Denneweg!

De garage heeft ruim 320 parkeerplaatsen waarvan 7 ruime mindervalidenplaatsen. De maximale inrijhoogte is 2,1 meter.

Rijd je op de Denneweg sla dan links de Maliestraat in en daar rechts Smidswater op en dan aan het einde rechts naast de oude Amerikaanse ambassade naar beneden de parkeergarage in.

Meer informatie: www.parkereninmuseumkwartier.nl

parkING MALIEVELD

Deze parkeergarage ligt op loopafstand van de Denneweg en het Lange Voorhout. Met een capaciteit van 600 plekken is hier vrijwel altijd parkeergelegenheid genoeg.

 Openingstijden: ma t/m zo van 06.30 – 22.00 (uitrijden 24 uur p.d. mogelijk)

Speciaal tarief op zaterdag en dagelijks na 18.00 uur € 7,- (niet geldig bij evenementen) 

Meer informatie: www.parkeren-denhaag.nl/parkeergarage-malieveld

OV of wandelen

Vanaf het Centraal Station wandelt u via de Koningskade, het Korte en Lange Voorhout in nog geen 10 minuten naar de Denneweg. Maar ook tram 16 en 17 en bus 22 en 24 brengen u binnen een paar minuten naar de halte Korte Voorhout (tram) of Kneuterdijk (bus) vanwaar u over het Lange Voorhout naar de Denneweg wandelt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de Haagse binnenstad vindt u op de website van gemeente Den Haag: www.denhaag.com/nl/bereikbaarheid-den-haag

Route beschrijving

Wanneer u van de snelweg komt vervolgt u uw weg op de Zuid Hollandlaan/S101. Volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de Zuid Hollandlaan/de S101. Volg de middelstel rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Koningskade/de S100.

U vervolgt uw weg en slaat na de stoplichten automatisch de Mauritskade in. Bij de volgende stoplichten na de eerste brug slaat u linksaf de Denneweg in. U heeft uw bestemming bereikt.