Sieralex

Juwelier

Sieraden

Horloges

Advies

Sieralex

Sieralex

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 - 18:00

10:00 - 17:00

Gesloten

over ons

In deze winkel vindt u de meest prachtige sieraden, juwelen en horloges. Met een groot assortiment insteekcolliers met tien verschillende sluitingen, die aan de voorzijde worden gedragen kunt u uzelf of een ander enorm verrassen. U vindt de sieraden in zilver, zilver verguld en in veertien of achttien karaats goud. Ook een mooie gouden armband met zwart of bruin leer is niet uit de collectie weg te denken. Verder kunt u ook voor extra platte horloges en mechanische horloges terecht bij Sieralex. Typisch voor deze juwelier zijn de strakke sieraden; veel staal gecombineerd met zwart en rood. Het eigenzinnige assortiment bestaat uit een collectie van hedendaags draagbare sieraden en horloges en spreekt veel verschillende mensen aan. Sieralex is gelegen op een fantastisch mooie plek in Den Haag op driehonderd meter afstand van het prachtige Voorhout en het totaal gerenoveerde Hotel Des Indes. Kom snel eens langs om de sfeer te proeven en een kijkje te nemen in de etalages van deze bijzondere juwelier.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?