Tapas Bar Restaurant Limon

Tapas

Terras

eerste tapasbar in nl

elke dag open

Tapas Bar Restaurant Limon

Tapas Bar Restaurant Limon

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

12:00 - 22:00

12:00 - 22:00

12:00 - 22:00

12:00 - 22:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12:00 - 22:00

12:00 - 22:00

12:00 - 22:00

over ons

Genieten van de echte Spaanse keuken? Kom dan naar Tapas Bar Restaurant Limon in Den Haag. Proef de mediterrane invloeden van onze chefs, die van elk gerecht een waar feestje maken. Vandaag de dag bestaat de tapastraditie uit een enorme variatie van kleine en grotere gerechten, die als borrelhapje, maar ook als lunch- of hoofdgerecht worden opgediend. Limon is de plaats bij uitstek om gezellig te kletsen met familie, vrienden of collega’s in een typisch Spaanse gemoedelijke sfeer. Onze uitgebreide menukaart heeft voor elk wat wils. Het is ook mogelijk om op uw locatie te genieten van onze koude en warme tapasgerechten: we verzorgen graag de catering.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?