DayTime

Breakfast

Lunch

Or just a drink

DayTime

DayTime

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

gesloten

gesloten

10:00 - 16:30

10:00 - 16:30

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 - 16:30

10:00 - 16:30

10:00 - 16:30

over ons

In een van de mooiste straten van Den Haag, midden in het historisch centrum, hebben wij lunchroom DayTime op Denneweg 5 geopend.

Jarenlang ervaring in de Indonesische keuken (Didong), nemen wij mee naar deze prachtige locatie en geven de lunch een Aziatische twist.

De geurige boemboes van verse kruiden verwerken wij in onze gerechten en serveren dat op een broodje of bij knapperige salade.

Maar ook bakken wij ‘gewoon’ appeltaart!

Onze producten nemen we zoveel mogelijk af van ondernemers uit de straat, of uit de buurt.

Bij DayTime kun je genieten van een ontbijt, lunch met een verfrissende afwisseling en levendige Indonesische smaken Op het menu vind je verleidelijke opties zoals saté pan, perkedel, ajam pangang merah en de altijd populaire rendangkroket.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?