Paul Warmer

Exclusieve merken

Schoenen

Tassen

Designerlabels

Paul Warmer

Paul Warmer

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

13:00 - 18:00

10:00 - 17:30

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 - 18:00

10:00 - 17:00

Gesloten

over ons

Paul Warmer staat bekend als een van de meest toonaangevende schoenen speciaal zaken van Nederland. Bij onze winkels staan klantvriendelijkheid en het bieden van een goede service hoog in het vaandel. Het assortiment van Paul Warmer bestaat uit een grote diversiteit van dames- en heren schoenen, tassen en accessoires van internationale designers zoals Givenchy, Saint Laurent Paris, Balenciaga, SergioRossi, Giuseppe Zanotti, Chloé etc. Naast deze exclusieve merken heeft Paul Warmer ook zijn eigen private label. Het eigen merk Paul Warmer wordt volledig gemaakt in Italie. Wij maken draagbare, handgemaakte schoenen van hoge kwaliteit gemaakt door de beste fabrieken in Venetie( Italië). Uit dit schoenen gebied komen de mooiste schoenen van de high fashion merken vandaan.(Chanel, Saint Laurent, louboutin, Louis Vuitton etc).

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?