Madeleine lingerie

Lingerie

Nachtmode

Badmode

advies

Madeleine lingerie

Madeleine lingerie

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 - 18:00

10:00 - 17:00

Gesloten

over ons

Na 10 jaar ervaring in de lingerie vond ik in 2007 dat er in Den Haag een echt goede lingeriezaak ontbrak. Als je dit roept moet je het ook waarmaken, Den Haag verdient dit! Er was maar één plek waar ik zo’n zaak wilde beginnen: De Denneweg. Ik heb de winkel bewust ruim opgezet waarbij de lingerie op kleur gesorteerd is zodat er makkelijk gecombineerd kan worden. Met een uitgebreide collectie in lingerie, het hele jaar badmode en de meest heerlijke nachtmode krijgt u bij ons geen verkooppraatje maar een eerlijk en persoonlijk advies. Het is mijn streven om iedere vrouw te laten ervaren dat lingerie passen en dragen leuk is !

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?