Keijzer broodjeszaak

Belegde broodjes

Vers

Afhalen

Bezorgen mogelijk

Keijzer broodjeszaak

Keijzer broodjeszaak

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

08:00 - 16:00

08:00 - 16:00

08:00 - 16:00

08:00 - 16:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 - 16:00

Gesloten

Gesloten

over ons

Keijzer is een echte ouderwetse broodjeszaak met de lekkerste belegde broodjes voor een zeer betaalbare prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van lunches voor bedrijven. Wij bezorgen in heel Centrum Den Haag en vaak is de bezorging gratis. Wij verzorgen de lunches en vergaderingen voor meer dan 50 bedrijven, opleidingen, en musea. Op uw eerste bestelling krijgt u 10% korting. Tevens verzorgen wij luxe hapjes voor elke gelegenheid. Hebt u een receptie, feestje of borrel, stel via onze website uw assortiment hapjes samen en wij komen het gratis bezorgen.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?