K.A. Hair & Make-up studio

Kapper

Visagie

make-up

styling

K.A. Hair & Make-up studio

K.A. Hair & Make-up studio

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

09:30 - 18:00

09:30 - 18:00

09:30 - 18:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:30 - 18:00

09:30 - 18:00

12:00 - 18:00

over ons

K.A Hair & Make-Up Studio, L’Oréal Professionnel hairstylist, verwelkomt jou voor een unieke en onvergeetbare salon ervaring. K.A Hair & Make-Up Studio biedt unieke oplossingen en de laatste trends op het gebied van looks, haarkleur, verzorging en styling voor een complete look. Vertrouw de professionele expertise van jouw kapper in Den Haag. In jouw salon Den Haag salon, vind je de innovatieve producten van L’Oréal Professionnel. Services die variëren van pro-fiber behandelingen tot een permanente haarkleuring, balayage of ombre, je zal alle professionele producten vinden die zorgen voor het meest trendy kapsel of jouw unieke look in Den Haag.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?