SPAAZ

beauty

nails

massage

cosmetics

SPAAZ

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

over ons

SPAAZ is een nieuwe luxe beauty salon op de Denneweg in het oude centrum van Den Haag. We bieden een breed scala aan schoonheids-, nagel-, pedicure- en botox behandelingen aan. Neem een pauze van de dagelijkse hectiek. SPAAZ biedt u verschillende ontspannende en rustgevende massages en gezichtsbehandelingen aan in de Botanica Cabin. Speciaal en geheel op maat naar uw wens. Geniet verder van onze prachtige tuin en ons Botanica Café waar je kunt genieten van een heerlijk broodje en een goede kop koffie. We werken met mooie merken zoals Comfort Zone, Astrophil & Stella en onze eigen SPAAZ lijn. Je zou ons zeker kunnen omschrijven als City Spa en je bent van harte welkom!

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?