Hästens Store Den Haag

Slaapcomfort

Kwaliteit

Service

Slaapspecialisten

Hästens Store Den Haag

Hästens Store Den Haag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 - 17:30

10:00 - 17:00

Gesloten

over ons

Het luxemerk Hästens is sinds december 2017 gevestigd in een Haags Rijksmonument, en wel de voormalige paardenstallen van hotel Des Indes. Een winkel die zowel de hoge kwaliteitsstandaard, als de rust van het merk op juiste wijze weet uit te stralen. Dat Hästens gekozen heeft voor een locatie in de voormalige paardenstallen is niet zomaar. Het merk bestaat al ruim 160 jaar lang en begon ooit als meester-zadelmaker. De link met met paarden is dus aanwezig en wordt vandaag de dag verweven in het beddenconcept. Loop binnen bij Hästens op Denneweg nummer 4 voor deze fantastische bedden en ervaar de luxe en comfort zelf. Naast het assortiment van bedden kun je hier terecht voor top dek matrassen, exclusief linnengoed, dekbedden, kussens en accessoires.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?