ThePhoneLab

Direct in de winkel gerepareerd

30 minuten service

Zonder afspraak

Deskundig en snelle reparatie

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

10:00-18:00

10:00-18:00

10:00-18:00

10:00-18:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00-18:00

10:00-17:00

12:00-17:00

over ons

ThePhoneLab is gespecialiseerd in smartphones en tablets. Ze hebben kennis van zowel de hardware als de software, en bieden diensten aan op het gebied van reparatie, bescherming en preventie. Ze zijn gepassioneerd over technologie en werken graag met hun handen. Is je toestel kapot? Dan zorgen zij voor de reparatie, deskundig en snel, direct in de winkel en je kunt zowel met als zonder afspraak terecht. ThePhoneLab hecht veel waarde aan heldere en open communicatie, zonder overbodige franje. Ze zijn betrouwbaar en deskundig, en dat stralen ze ook uit. Dit is te zien aan hun moderne en opgeruimde winkel en geavanceerde laboratorium, maar ook aan hun medewerkers. Ze houden de kwaliteit en prijzen van onderdelen nauwlettend in de gaten, en handelen daar ook naar. Op die manier kunnen ze de beste service en de hoogste kwaliteit bieden tegen de laagste prijs. Wat doet ThePhoneLab precies? Ze repareren smartphones en tablets, en ze doen dit niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen ze het probleem niet direct oplossen? Dan bieden ze je een vervangend toestel aan, zodat je gewoon kunt blijven werken. Ze denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal bereikbaar blijft, zowel online als offline. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden ze ook preventieve maatregelen en bescherming aan.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?

Wellicht vind je dit ook leuk