Gemeente Den Haag Duurzaamheidshuis

voor woningeigenaars

Advies

VVE hulp

Initiatief van Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag Duurzaamheidshuis

Gemeente Den Haag Duurzaamheidshuis

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

over ons

Hou van je Huis geeft onafhankelijk advies bij duurzaam onderhoud of renovatie van uw woning zoals nieuwe kozijnen of dak. U kunt ook advies krijgen over kleine duurzame oplossingen in uw woning zoals ledlampen, radiatorfolie of tochtstrips. Hou van je huis helpt huiseigenaren, huurders en verhuurders stap voor stap. U kunt hier terecht voor ideeën om uw woning energiezuiniger te maken, voor vragen over duurzame subsidies, technisch advies en specifieke vragen over uw VvE. Er zijn voorbeelden van kleine energiebesparende materialen, inductiekoken en er staan voorbeelden van apparaten voor alternatieve energiewinning zoals energiepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?