Betjeman & Barton

Thee

Puur

Unieke melanges

Accessoires

Betjeman & Barton

Betjeman & Barton

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 - 18:00

10:00 - 17:00

12:00 - 17:00

over ons

Het was Arthur Betjeman (familie van Sir John Betjeman, de bekende Engelse dichter) die in 1919, na een uitgebreide theestudie in Dublin en London, in Parijs ‘The English Tea House’ opende. Door het aangaan van een compagnonschap met Percy Barton ontstond de nieuwe naam Betjeman & Barton. Hoewel zij de Engelse manier van theedrinken in Parijs introduceerden, moesten de beide heren rekening houden met de onvermijdelijke invloed van de Franse smaak. En zo werd de juiste balans ontwikkeld tussen de Engelse opvattingen over thee, puur en gedistingeerd én de vrijheid van de Franse smaak, altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaaksensaties met voldoende ruimte voor fantasie. In 1992 werd de eerste winkel van Betjeman & Barton door Marion van den Blik in Den Haag geopend, gevolgd door een 2e winkel met daaraan gekoppeld een groothandel om de horeca te kunnen bedienen. Per 1 september 2018 hebben wij het stokje overgenomen. Na diverse jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, zijn we ons hart gevolgd en zijn in 2012 Bommels Conserven, groothandel in onderscheidende delicatessen gestart. Toen Betjeman & Barton op ons pad kwam, was dit voor ons een logische stap om dit prachtige bedrijf te continueren. Onze huidige theeselectie bestaat uit meer dan 200 verschillende theesoorten en is continu in ontwikkeling. Betjeman & Barton gelooft niet in massa, maar in absolute kwaliteit. Zo worden onze theesoorten uitsluitend na zorgvuldige selectie ingekocht. Naast het assortiment van klassieke thee is het creëren van unieke en uitgebalanceerde theemelanges één van de specialiteiten van Betjeman & Barton. Aan de geparfumeerde theesoorten van Betjeman & Barton worden uitsluitend natuurlijke essences en aroma’s toegevoegd, waardoor de theesoorten nooit zoet smaken, maar juist naar thee met een zweem van datgene dat eraan is toegevoegd. Onze thee is verkrijgbaar in onze winkels of in onze webshop voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Voor onze horeca en wederverkopers bieden we een uitgebreide service in de vorm van training, theekaarten, accessoires etc. Welkom in één van onze winkels of in onze webshop.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?