Benoah barbers

Barbershop

Kapsalon

Traditioneel

Trendy

Benoah barbers

Benoah barbers

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

10:00 – 19:00

10:00 – 19:00

10:00 – 20:30

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 – 19:00

10:00 – 17:00

11:00 – 17:00

over ons

Aan de gezellige Denneweg vind je de unieke gentleman salon Benoah Barbers, een van de weinige salons in Den Haag waar je bij binnenkomst mag genieten van een alcoholische versnapering en wat hapjes. Je zult tegelijkertijd een op maat gemaakt advies krijgen over je kapsel waarna je vanuit de “bar” wordt begeleid naar de exclusieve barberstoelen.De vakkundige kappers zullen je hier onder handen nemen voor een frisse scheer- of knipbeurt. Je bent gegarandeerd een unieke ervaring rijker en verlaat de salon met een prachtig kapsel dat bij je past.

Passion ▫️ Hospitality ▫️ Precision

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?