The Hague Highlights

informatie

The Hague Highlights

In de aanloop naar het nieuwe jaar wordt Den Haag klaargemaakt voor een betoverende ervaring: The Hague Highlights. Het jaarlijkse lichtevenement, georganiseerd door Spinner & Langkous, Mr.Beam en Museumkwartier Den Haag, belooft bijzondere plekken in de stad op een unieke manier in de schijnwerpers te zetten. Met als doel bewoners en bezoekers Den Haag op een alternatieve manier te laten ontdekken, brengt The Hague Highlights een welkome dosis licht in de donkere dagen van januari en februari.

Dit jaar zal de stad op magische wijze transformeren, waarbij de creativiteit en technische hoogstandjes van Spinner & Langkous en Mr.Beam samenkomen om iconische plekken te verlichten. Verwacht innovatieve lichtinstallaties, projecties en interactieve kunstwerken die de historie en het karakter van Den Haag benadrukken.

Datum en Locatie:
The Hague Highlights zal plaatsvinden van 24 januari tot 10 februari, waarbij verschillende locaties in de stad op spectaculaire wijze worden getransformeerd. Van historische gebouwen tot verborgen pareltjes, elke plek krijgt zijn moment in de schijnwerpers.

Museumkwartier Den Haag als gastheer:
Het Museumkwartier Den Haag fungeert als het kloppende hart van The Hague Highlights, waar bezoekers kunnen genieten van een centrale ontmoetingsplaats en extra activiteiten. Hier komt kunst, cultuur en technologie op bijzondere wijze samen.

Toegang:
The Hague Highlights is gratis toegankelijk voor alle inwoners en bezoekers van Den Haag. Het evenement belooft een unieke en toegankelijke ervaring te zijn voor alle leeftijden, waarbij de stad op een geheel nieuwe manier wordt ontdekt.

Voor meer informatie en het volledige programma, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website van The Hague Highlights.

Tip: Loop voorafgaand of na afloop van het event naar de Denneweg voor nog meer lichtpuntjes op het gebied van Food, Lifestyle, Fashion & Beauty!

impressie

Bekijk ook andere events