TAPT Bierfestival op 15 & 16 juli

informatie

🍺Tijd voor een bierfestival!! Op vrijdag 15 & zaterdag 16 juli is het TAPT Festival op het Lange Voorhout in Den Haag!

Na een aantal succesvolle edities in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, treedt het TAPT Festival dit jaar de Hofstad binnen. Samen met maar liefst 12 brouwerijen toveren ze het Lange Voorhout op 15 & 16 juli om tot een heuse biertuin. Voor Hagenezen betekent dat: lang tafelen met je vrienden en vriendinnen, spelletjes spelen, heerlijk eten, uitbundig dansen en verrast worden door te gekke bieren. Het mag en kan eindelijk weer. πŸ”₯


Tickets zijn hier te verkrijgen.

Meer info‡️

TAPT staat bekend als hΓ©t festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. β€œEen frisse versie van het bierfestival, waar niks moet en (bijna) alles mag!” Op het festival wordt niet alleen podium gegeven aan bekende landelijke brouwerijen, zoals Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen, maar is ook een mooi plekje geserveerd voor locals als Kompaan en Eiber Bier. Iedereen heeft hun mooiste bieren meegenomen, die de bezoekers gedurende de hele dag kunnen proeven.

Aangezien de meeste TAPT-festivals in de vroege uurtjes al beginnen, wordt er uitermate goed voor de bezoekers gezorgd. Zo is er een ruim aanbod aan lekker eten te verkrijgen en kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een ouderwets potje jeu-de-boules, een niet zo silent disco en natuurlijk een fanatieke beer bingo. Er wordt naast de ruime bierkeuze ook gedacht aan heerlijke wijn en zelfs cocktails, zodat ook niet-bierliefhebbers zich kunnen vermaken.

Ben je uitgefeest op het festival maar wil je nog niet naar huis? De Denneweg heeft genoeg restaurants en cafe’s om jouw dag feestelijk af te sluiten.

impressie

Bekijk ook andere events