Tweedaagse Kunst- en Antiekdagen Den Haag op 27 en 28 augustus 2022

27-8-2022

10:00

Lange Voorhout

informatie

De Haagsche Kunst- en Antiekdagen zijn een begrip voor kunst- en antiekminnend Nederland.

Al 30 jaar wordt deze markt gehouden tijdens het laatste weekend van augustus. Dit jaar dus komend weekend, op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022.

Op het prachtige Lange Voorhout kunnen liefhebbers van de schone kunsten en geïnteresseerden in antiquiteiten, brocante, curiosa, oude prenten, zeldzame boeken, vintage, verzamelobjecten, kunst en cultuur twee dagen lang van 10-17 uur hun hart ophalen en kijken of er iets van hun gading bij is.

Dit jaar staan er op het Lange Voorhout ruim 150 stands, verdeeld over het gehele evenemententerrein, vanaf de voormalige Amerikaanse Ambassade tot aan de Kloosterkerk. Er is een Keramiek en Beeldhouwmarkt met standhouders, die hun nieuwste en zeer gevarieerde collecties aan het publiek tonen.

Als bezoeker is dit de uitgelezen plek om een origineel kunstwerk te vinden voor een aantrekkelijke prijs. Ook zijn er veel objecten uit (Groot )moeders Tijd. Er is bv. een stand, waar alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en vele andere Plaatjesalbums kunnen worden bewonderd. Oude Landkaarten en Schoolplaten van Isings, Koekkoek en Jetses doen een ieder terugdenken aan de schooltijd van weleer. Natuurlijk kunt u ook voor een hapje en een drankje terecht bij de horecagelegenheden.

De Haagsche Kunst- en Antiek Tweedaagse is met zijn vele duizenden bezoekers één van de meest karakteristieke evenementen in Koninklijk Den Haag. U mag dit prachtige evenement zeker niet missen.

impressie

Bekijk ook andere events