Restaurant La Fenice

Italiaans

specialiteiten

terras

fine dining

Restaurant La Fenice

Restaurant La Fenice

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

17:00 - 22:00

12:00 - 22:00

Gesloten

over ons

De Feniks is een mythologische vogel die in staat is steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren te worden. Synoniem van wedergeboorte, de Feniks is ook de naam van een beroemde theater van Venetië, een van de mooiste ter wereld. Juist uit Venetië, mijn geboorte stad, neem ik mee mijn passie en mijn ervaring tot de dienst van mijn gasten. Ik heb een jonge en dynamische team gekozen, om de liefde voor héérlijke en eerlijke gerechten over te brengen, met een selectie van klassieke gerechten en Venetiaanse specialiteiten. Welkom in een hoekje van Venetië in het centrum van Den Haag!

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?