Lien & Giel

Jurken & rokken

Broeken & leggings

Vesten & tops

Accesoires & meer....

Lien & Giel

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

Gesloten

10:30 - 17:30

10:30 - 17:30

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:30 - 17:30

10:30 - 17:30

Gesloten

over ons

De kledingstukken worden vervaardigd in ons eigen atelier in Istanbul. Waar wij dagelijks aanwezig zijn om de kwaliteit te waarborgen. De werkomstandigheden zijn volgens de Europese standaard en helaas niet overbodig om te melden: zonder kinderarbeid. Het gehele product komt tot stand door een team van 15 mensen, die wij met trots onze Lien & Giel familie mogen noemen. Bij iedere collectie leren we van elkaar. Ons product komt met liefde en passie tot stand: van het met de hand getekende dessin, het knippen van de stoffen, het confectioneren van het artikel, het verpakken, het versturen of het verkopen van het product in onze eigen winkels.

Hét kleurrijke Nederlandse merk voor vrouwen. Colour up your life!

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?