Lelijveld & van Gaalen meubelmakers

Vakmanschap

Maatwerk

Exclusief

Persoonlijke aanpak

Lelijveld & van Gaalen meubelmakers

Lelijveld & van Gaalen meubelmakers

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Gesloten

10:30 - 17:30

10:30 - 17:30

10:30 - 17:30

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:30 - 17:30

10:30 - 17:15

Gesloten

over ons

Vakmanschap, persoonlijke aanpak en enthousiasme zijn onze sterke punten. Wij werken met diverse soorten massief hout, zoals bij voorbeeld: eiken, kersen, noten, iepen, essen. De nadruk ligt op traditionele verbindingen en een goede afwerking met als resultaat: eigentijdse meubelen met een knipoog naar het verleden. Op uw verzoek komen wij gratis en vrijblijvend bij u thuis om de diverse mogelijkheden voor een ontwerp te bespreken. U bent op die manier verzekerd van een uniek passend meubel met behoud van kwaliteit. In onze showroom aan de Denneweg tonen wij diverse meubelstukken en accessoires en een exclusieve collectie stoelen vanuit Italie.

impressie

Denneweg

Ze passen perfect in je hand en maken van elke bijeenkomst een bijzonder moment: de Martabak Mini! Niet alleen kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook volwassenen zien de Martabak Mini’s als de ideale smakelijke oplossing. Wat je gelegenheid ook is, de mini’s maken het compleet

Van (food) festivals en bruiloften tot babyshowers bij iemand thuis. Als dessert na het avondeten, een snack tijdens een goede film of gewoon… als ontbijt om je dag mee te starten. Want, waarom niet?