Koningskermis

De Koningskermis! Van 5 april tot en met 27 april wordt het uitgestrekte Malieveld wederom omgetoverd tot een reizend pretpark vol plezier voor jong en oud.

City-Pier-City

Op zondag 10 maart 2024 zal Den Haag weer het toneel zijn van de NN City Pier City Loop, een iconisch evenement dat jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers trekt.

The Hague Highlights

The Hague Highlights zal plaatsvinden van 24 januari tot 10 februari, waarbij verschillende locaties in de stad op spectaculaire wijze worden getransformeerd. Van historische gebouwen tot verborgen pareltjes, elke plek krijgt zijn moment in de schijnwerpers.

Royal Christmas Fair

De Royal Christmas Fair behoort tot de grootste en meest betoverende kerstmarkten van Nederland. Van 7 tot en met 23 december 2023 brengt deze prachtige kerstmarkt je de ultieme kerstsfeer met twinkelende lichtjes en geliefde kerstliedjes. Dit jaar belooft nog feestelijker, sfeervoller en kleurrijker te zijn dan ooit tevoren!

Zeldzaam Mooi Markt

Het Lange Voorhout in Den Haag vormt twee keer per jaar het decor voor de Zeldzaam Mooi Markt. Deze markt biedt een schat aan unieke, originele, en handgemaakte producten, evenals andere curiositeiten zoals creatieve hergebruiksitems, vintage en retroartikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Elke woensdag: Boerenmarkt

Iedere woensdag, op het Lange Voorhout in het hart van de stad, kun je genieten van de Boerenmarkt. Hier staan 25 marktkramen vol met biologische, ecologische en streekproducten.

Voorhout Monumentaal

Het kunstenaarsgenootschap Pulchri Studio organiseert deze zomer voor de tweede keer "Voorhout Monumentaal" op het Lange Voorhout. Van 3 juni tot en met 20 augustus kun je in het bruisende Museumkwartier van Den Haag meer dan twintig indrukwekkende sculpturen en installaties bewonderen.