Het hart van Buurtschap Centrum 2005

Blog

van de Denneweg

Mind, Body & Soul

In december hoppen we van het ene naar het andere kerstdiner, laten we een glas bubbels of twee niet staan en ja, die oliebol is toch ook wel erg lekker. Uiteraard struinen we ook nog alle winkels af op zoek naar mooie (kerst)cadeaus voor vrienden en familie. December is leuk, maar ook heftig. Dan is januari toch de perfecte maand om even aan jezelf te denken? Heb jij goede voornemens gemaakt om goed voor jezelf te zorgen? Wij gingen op onderzoek uit voor tips.

You are you, I am me.

We weten tegenwoordig veel over voeding. Logisch, als je bedenkt hoeveel erover geschreven en gesproken wordt. Maar zien we door de bomen het bos nog wel? De wetenschap dat er steeds meer interesse ontstaat over goede voeding is uiteraard een goede ontwikkeling, maar vaak gooit tijd toch roet in het eten.

We zien op maat gemaakte voedingsplannen in populariteit stijgen. Maar ook ‘kant-en-klaar’ heeft een hele nieuwe betekenis gekregen. Gezond, lekker, gevarieerd en makkelijk. Neem bijvoorbeeld Saplab op de Denneweg. Waarom zelf uren in de keuken spenderen? Slowjuices, sapjes of een compleet detox-pakket, ze hebben het allemaal voor je klaarstaan. Hetzelfde effect, of stiekem misschien zelfs lekkerder en je hebt veel meer tijd over voor jezelf? Klinkt als een goed plan toch?

New hair, new you

Ook in de wereld van haar zijn er constant nieuwe ontwikkelingen die alle kapsalons op de Denneweg uiteraard op de voet volgen. Wanneer heb jij voor het laatst meer gedaan ‘dan alleen de puntjes’? Geef je haar eens een ‘royal treatment’ en loop met een prachtige gezonde coupe de salon uit. Wij werden laatst door de experts van M Haarvorming gewezen op ‘Tahe Infusion Gold’. De behandeling herstelt het haar na blootstelling van de zon en na chemische behandelingen. De combinatie van pure keratine en gouddeeltjes (ja, goud in je haar!) voedt het haar zodanig dat de vezels in het haar weer herstellen.

Take care of your skin and it will take care of you

Smeren, smeren, smeren. We hebben het hierbij niet alleen over zonnebrandcrème. Om je huid in optimale conditie te behouden is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Goede, pure producten zijn uiteraard een must, maar onderschat persoonlijk advies ook niet. Ga eens langs bij een specialist en laat je deskundig adviseren over welke producten het beste zijn voor jouw huid. Zij hebben niet alleen alle kennis over alle producten, ze zijn ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Waar kun je terecht? Op de Denneweg natuurlijk! Zorg dat één van je goede voornemens wordt dat je goed voor jezelf zorgt en onze ondernemende experts doen de rest voor je! Wij hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

 • Second Avenue
 • M Haarvorming
 • Boukrim
 • De Den
 • Beauty Clinic Denneweg
 • Aveda
 • Tati Kapsalon
 • Be Perfect Clinics
 • Ariane Inden
 • Saplab
 • Kapcake