Het hart van Buurtschap Centrum 2005

Blog

van de Denneweg

KapCake: concept store, café en kapper in één!

Door Loes van Heijst

Een bezoek aan KapCake voelt als thuiskomen. Afgelopen januari opende de gezelligste kapsalon van Den Haag zijn deuren op de Hooikade: KapCake. Eigenaars Liesbeth en Menno fantaseerden al een tijdje over het openen van een eigen zaak. Ze wilden een plek waar ze konden doen wat ze het liefste doen. Dat dat is gelukt, is overal aan te merken. De zaak straalt warmte en gezelligheid uit. Aandacht voor klanten en het delen van positiviteit, dat vinden ze het belangrijkst.

KapCake is dus ook niet zomaar een kapper, maar één met een twist. Tijdens je knipbeurt kun je genieten van een heerlijke zelfgemaakte lekkernij, die ook nog eens helemaal verantwoord is! Worteltaart, chocoladetaart, cupcakes (dus…)… het komt allemaal voorbij. Uiteraard met een lekker kopje koffie of thee.

Ook de producten die KapCake gebruikt, zijn verantwoord want op milieuvriendelijk wijze en zonder dierproeven geproduceerd. Ze zijn dus niet alleen lief voor mensen, maar ook voor de natuur. Uiteraard zijn deze producten ook allemaal te koop. En dat niet alleen, je kunt bij KapCake ook terecht voor kleine (woon-) accessoires en binnenkort ook voor kleding. Daarmee zet KapCake een heel nieuw concept neer, dat een combinatie lijkt van een concept store, een café en een kapper. Want je kunt er ook gewoon gaan zitten voor een kopje koffie met een lekker stuk taart. En nog meer goed nieuws: in de zomer zijn ze van plan hun deuren open te gooien en komt er een terrasje voor de deur!

Hooikade 47