Het hart van Buurtschap Centrum 2005

Blog

van de Denneweg

Dolle December op de Denneweg

De decembermaand is de maand bij uitstek waarbij je jezelf kunt onderdompelen in feestelijkheden: van kerstborrels, familiediners tot aan spetterende Oud&Nieuwparty’s. December feestmaand is daarom reden genoeg om snel een mooi shopdagje of shoppingweekend in te plannen, om die mooie cocktailjurk te scoren, of je kerstcadeau’s in te slaan.  En dat doe je natuurlijk in de meest sfeervolle winkelstraat van Den Haag: de Denneweg.

Deze beroemde Haagse winkelstraat staat bekend om haar knusse uitstraling en de bijzondere zaken die je daar kunt vinden. Tel daarbij de vele heerlijke ontbijt- en lunchzaken op, waar je tussen het shoppen door kunt bijkomen met een verse kop koffie en een taartje. Winkelen kun je hier uiteraard het hele jaar door, maar in december is de Denneweg echt een belevenis, vanwege de sfeer en de compactheid.
Vermaard is deze straat om haar knusse fashionboutiques, waar je terecht kunt voor kleding, schoenen en accessoires van gerenommeerde en stijlvolle merken. Chique shoppen, maar dan met de gezelligheid van een dorpsstraat met allure. Maar ook voor fijn antiek & curiosa, delicatessen en exclusieve sieraden slaag je op de Denneweg.
Omdat het aanbod zo gevarieerd is, is de Denneweg ideaal om met bijvoorbeeld vrienden of vriendinnen te doen. Want eenmaal uitgewinkeld, kun je de dag mooi afsluiten met een heerlijk diner in een van de vele restaurants die deze winkelstraat rijk is. Naborrelen? Het kan hier allemaal. De Denneweg bruist namelijk van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat!
Inspiratie nodig? Wij zetten de volgende topzaken alvast voor jullie op een rij:

Paul Warmer
De meest trendy schoenen en accessoires voor ladies en gents vind je hier. Mooie merken zoals Dsquared, Chloe, Mason Garments en Giuseppe Ganotti.

Vanitavanita_denneweg
www.vanita.nl
Je smoking, je nette kerstpak, de chique overjas. Bij Vanita laten ze het voor je op maat maken in Engeland. Vakmanschap en liefde voor kwalitatief hoogwaardige stoffen komen hier samen.

 

Whiteinterieur_white_denneweg
www.whiteonline.nl
In deze hippe en stoere mannenwinkel kun je terecht voor mooie basics zoals witte shirts en jeans. Wil je een mooi pak met bijpassende schoenen en een wijs brilletje erbij? White heeft het allemaal.

 

Sensosenso_dennewegkopie
www.sensofashion.com
De zeer modebewuste man shopt hier. Met onder andere merken als Kenzo en Tagliatoire vind je bij Senso een mix tussen hip en stijlvol.

 

Lady Africalady_africa
www.lady-africa.com
Grote kettingen, kleurrijke maxirokken en poncho’s. Mode en accessoires met een verhaal, waar de eigenaresse met liefde over vertelt.

 

 

Blackblack_denneweg
www.black-online.nl
Een hebberigmakende winkel voor echte fashionista’s. Ze voeren merken zoals Woolrich, Drykorn, Zadig & Voltaire. Oh ja, ze hebben ook koffie en een wijntje voor je in het geval van acute keuzestress.

 

 

 

En omdat we toch lekker bezig zijn om de Haagse decembermaand te pluggen, hier ook een mooi overzicht met de data van de Royal Christmas Fair.