Het hart van Buurtschap Centrum 2005

Blog

van de Denneweg

Cadeautjes shoppen op de Denneweg

Al je decembercadeaus vind je natuurlijk op de Denneweg! Zowel voor Sinterklaas als voor Kerst kun je er terecht en het is nog eens gezellig winkelen ook. Bovendien kom je natuurlijk met veel originelere cadeautjes thuis dan wanneer je in de grote winkelstraten gaat shoppen. We doen een greep uit de mogelijkheden die de Denneweg op cadeaugebied te bieden heeft…

Voor een romantisch cadeau voor je vrouw of vriendin ga je natuurlijk naar Madeleine Lingerie. Madeleine helpt je graag en je vindt er vast iets moois want ze verkoopt geweldige merken zoals Aubade, Marie Jo en Prima Donna. Scoor je punten mee!

Of je nu gaat voor een doosje heerlijke thee of meteen een heel servies, bij Betjeman & Barton vind je allerlei leuke artikelen op het gebied van thee drinken. Altijd goed. En van een Tony Chocolonely wordt iedereen blij. Daarna ga je langs bij Inproc, een prachtige winkel die al sinds 1853 bestaat en waar je juist weer alles vindt op het gebied van koffie. Maar ook een geweldige theepot die zonder lekken van onderen (!) kopjes thee inschenkt.

Wie een leuk wellness cadeautje zoekt voor een moeder, zus of vriendin, stapt even binnen bij Ariane Inden of Aveda. Ariane Inden (alles natuur- en milieuvriendelijk en vrij van dierlijke producten) verkoopt naast cosmetica ook heel leuke sieraden trouwens! Aveda producten zijn gebaseerd op de ayurveda filosofie en grotendeels biologisch.

Met een mooi sieraad kun je natuurlijk ook altijd goed uit de voeten. Sieralex heeft een prachtige collectie zelf gecreëerde juwelen maar is gespecialiseerd in zegelringen met familiewapen, een uniek decembercadeau! Het is een bedrijf dat van vader op zoon is overgegaan en dat al 48 jaar bestaat. Bij Bodes & Bode vind je leuke armbandjes, mooie colliers en de twee dames helpen je allervriendelijkst. Atelier Camp & Co staat voor ambacht, liefde voor het vak en service. In het open goudsmid atelier vervaardigen zij zelf hun sieraden.

Ben je op zoek naar een mooie oude prent? Dan ga je naar Imagerie Old Prints. Daar hebben ze een enorme keuze aan oude prenten van bijvoorbeeld dieren, auto’s, geschiedenis, sporten, mode etc. Altijd een leuk cadeau!

Alles bij elkaar is de Denneweg dé perfecte plek om al je Sinterklaas- en kerstcadeaus te scoren. Een one stop street voor al je presentjes want op de Denneweg vind je specialistische shops met een uniek gedachtengoed en een unieke uitstraling.