Het hart van Buurtschap Centrum 2005

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid
Winkelgebied De Denneweg en omgeving is uitstekend per auto, tram, fiets (en zelfs de boot) te bereiken.

Kort parkeren
Kort parkeren kan op de Denneweg, Hooikade, Nieuwe Schoolstraat en Frederikstraat en omgeving (Parkline of meters met muntgeld, sommige met chip).

Lang(er) parkeren

Parkeergarage Museumkwartier
Korte Voorthout 2P

Een goed bereikbare, comfortabele en voordelige plek om te parkeren in hartje Den Haag, dat doet u in parkeergarage Museumkwartier. De ruime en goed verlichte garage zorgt voor optimaal comfort voor u als parkeerder. Parkeergarage Museumkwartier is hét ideale startpunt voor uw bezoek aan het centrum van Den Haag!
De garage heeft ruim 320 parkeerplaatsen waarvan 7 ruime mindervalidenplaatsen. De maximale inrijhoogte is 2,1 meter.

Oplaadpunten elektrische auto’s
Rijdt u in een elektrische auto? Dan kunt u de auto opladen bij één van de 8 beschikbare oplaadpunten.

Meer informatie: www.parkereninmuseumkwartier.nl

Parking Malieveld ligt op loopafstand van de Denneweg en het Lange Voorhout. Capaciteit: 600 plaatsen. Openingstijden: ma t/m zo van 06.30 – 22.00 (uitrijden 24 uur p.d. mogelijk)
Speciaal tarief op zaterdag en dagelijks na 18.00 uur € 7,- (niet geldig bij evenementen) http://www.parkeren-denhaag.nl/parkeergarage-malieveld

parkbeeParkBee Lange Voorhout aan Kazernestraat 15 ligt op loopafstand van de Denneweg. Als je met de Parkmobile App bij deze ParkBee garage parkeert, betaal je slechts € 1,80 per uur en max. € 10 per dag. Kijk voor meer informatie over de parkeergarage: www.parkbee.com/lange-voorhout

Parkeergarage Parkstraat; open van maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 24:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 24:00 uur. Op zondag van 09:30 tot 18:00 uur. Let op: het is niet mogelijk om uit te rijden na sluitingstijd.

OV of wandelen
Vanaf het Centraal Station wandelt u via de Koningskade, het Korte en Lange Voorhout in nog geen 10 minuten naar de Denneweg. Maar ook tram 16 en 17 en bus 22 en 24 brengen u binnen een paar minuten naar de halte Korte Voorhout (tram) of Kneuterdijk (bus) vanwaar u over het Lange Voorhout naar de Denneweg wandelt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de Haagse binnenstad vindt u op de website van de gemeente.