Het hart van Buurtschap Centrum 2005

Blog

van de Denneweg

Aveda: verantwoorde luxe

Je kunt er eigenlijk niet omheen, het enorme glazen en ijzeren gebouw aan de Denneweg 56. Het pand werd in 1898 ontworpen door Jan Willem Boskoop en is al in vele handen geweest. Het begon als werkplaats van een meestersmid. Vervolgens hebben het Haags Filmhuis, LOFT en Paradiso Fashion het pand gevuld. Tegenwoordig is Aveda er gevestigd.

Aveda is een lifestyle salon. Dat betekent dat ze je er van top tot teen in de watten kunnen leggen. Ze doen eigen alles wat met huid, lichaam en haar te maken heeft. Je kunt er terecht voor bijvoorbeeld manicures, pedicures, knipbeurten, massages, yoga, you name it. Alles staat in het teken van luxe, duurzaamheid en service. Tijdens je pedicure krijg je een lekker glas bubbels en voor je knipbeurt krijg je een heerlijke stoelmassage! Ultiem genieten dus!

Aveda is behalve een salon ook een exclusief merk van producten die allemaal vriendelijk zijn voor de natuur. Alle producten zijn op bloemen- en plantenbasis en Aveda produceert ze met 100% windenergie. Bij de productie doen ze geen dierproeven. En niet alleen de producten zijn milieuvriendelijk, bij de verbouwing van het pand is daar ook rekening mee gehouden. Alle stroom komt bijvoorbeeld van de zonnepanelen die op het dak staan.

Mocht je nou denken: ‘ik heb geen tijd voor een schoonheidsbehandeling’, dan heb je het waarschijnlijk mis. Aveda is namelijk zeven dagen per week open, waaronder drie avonden, dus je vindt altijd wel een gaatje in je agenda om even goed én verantwoord verwend te worden!
Aveda
Denneweg 56